Modele rafte per kepuce

Rafte për këpucë, të bëra nga Kuti kartoni, opsioni më i buxhetit. Këtu Mund të gjeni një vend për këpucët tuaja, dhe për këpucë, dhe për sandale. Përveç kësaj, në Korridor do të zënë shumë Pak hapësirë. Kjo është shumë e rëndësishme për ATA që kanë një Korridor të Vogël. DRU është materiali më i zakonshëm dhe më i volitshëm për të krijuar ndonjë orendi shtëpiake, Kjo vlen Edhe për raftet për këpucë. Rafte nga aggloméré ose MDF, nga Bordet ose Bordet e mobiljeve janě të mundshme. Shporta e buxhetit do të kthehet në qoftë se Ju bëni até nga kompensatë tuaj. Stop zgjedhjen tuaj në cilësi kompensatë thupër. Rafte për këpucë-e nevojshme në çdo apartament ose shtëpi chose. Megjithëse zgjedhja e këtij mobilimi është Mjaft e Gjerë, NUK është e nevojshme ta Blini até në dyqan. Mundohuni ta bëni vetë RAFTIN, në mënyrë që të përshtatet në mënyrë të përsosur në hapësirën e shtëpisë tuaj.

Modelet prej druri janě të lehtë për t`u bërë vetë, gjë që Kursen buxhetin e familjes. Rafte dhe mbathje në dollap Mund të bëhen për çdo lloj dhe madhësi të këpucëve. Dhe nga lart ekziston mundësia për të bërë një tavolinë APO dantella me një leckë, një këpucë do të dalë me një vend në Korridor. Skemat e një rafte të HAPUR për ruajtjen afatgjatë të këpucëve dhe një Kabinet më Kompakt të këpucëve me dyert anormale jepen në Fig. lart dhe poshtë, respektivisht. Rack ofron kushte optimale për ruajtjen afatgjatë Deri në 30 Çifte ose më shumë këpucë, por kërkon përafërsisht. 0,6 Metra katrorë. zonën m. me ergonomikë minimale për këtë sirtar Ju nevojitet një gardërobë prej 6 m ². m.

NUK ka mur të pasmë në raft, është fiksuar në mur me qoshe Çeliku dhe Vida vetë-përgjimi 6×70 në chevilles plastike. Materiali i rafteve dhe i mureve është një bord ose aggloméré prej 20 mm dhe një Rreze prej 30×30 mm. rafte, për ventilim më të mirë, të bëra prej rrjetë Çeliku në korniza druri. Në petalet, dhe DISA këpucë të Tjera (Shih më poshtë) me dyert e palosshme ka Edhe një, në shikim të parë, njësi të çuditshme të kuvendit-një zinxhir i kthyeshëm.